Pääskyjen hallitus ja työntekijät

Työntekijät

HELI JANHUNEN

toiminnanjohtaja

heli.janhunen@paaskyt.fi
puh. +358 45 138 9062

Valtiotieteiden maisteri (kehitysmaatutkimus). Yhdistys- ja hankehallinnon ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus järjestötoiminnasta, vapaaehtoistyön koordinoinnista sekä kehitysyhteistyöstä Etelä-Aasiassa ja Perussa.

Pääskyjen hallitus 2023

KATRI SIMONEN

puheenjohtaja

Pääskyissä jo vuodesta 1988 koska Pääskyt ovat nopeita, keveitä, avoimia ja ahkeria: pieni vapaaehtoisten joukko toimii innokkaasti kaukaisten kumppaniensa kanssa ja hyväksi. Myös kuuluminen solidaariseen ja monipuoliseen Emmaus-liikkeeseen on tärkeää. Oma taustani: FK ja pitkän linjan vapaa toimittaja.

IMG_2543_crop2
RAIMO LILJA

varapuheenjohtaja

Raimo on ympäristötekniikan ja ympäristöpolitiikan asiantuntija ja kiinnostunut ihmisoikeuksien ja kestävän kehityksen yhteensovittamisesta. Hän on työskennellyt mm. Egyptissä ja Nepalissa sekä asiantuntijana että kansalaisjärjestöaktiivina.

SINI PÖYTÄNIEMI

kassanhoitaja

Sini on kokenut projektiosaaja, joka toimii päivätyössään paikkatietoasiantuntijana ja it-palveluiden tuoteomistajana. Hän on tehnyt vuosia töitä myös kehitysmaissa Afrikassa ja Lähi-idässä. Pääskyissä hänen erityisenä kiinnostuksen kohteenaan on hanke Sri Lankassa CEJ:n kanssa.

VERA KORPISALO

sihteeri

Vera toimii myös Pääskyjen kummivastaavana sekä edustajana Emmaus Suomen hallituksessa.

Ilona Louhivaara
ILONA LOUHIVAARA

hallituksen jäsen

Ilona on varttia vaille valmis sosiaalityön ja ihmisoikeuksien maisteri, jonka sydän sykkii tasa-arvon edistämiselle, matkustelulle ja tanssille.

PAULA LAURINMÄKI

hallituksen jäsen

Paula on kehitysyhteistyön pariin siirtynyt antropologi, jolla on toinen jalka aina Intiassa.

TANJA KÄHKÖNEN

hallituksen jäsen